Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Članovi Čitateljskog kluba Gradske knjižnice i čitaonice Slatina su za prosinac 2017. god. čitali knjigu “Imperfekcionisti” britanskog pisca Toma Rachmana. Knjiga progovara o svijetu koji će prije ili kasnije nestati, a da ga neće zamijeniti nešto što bi od njega bilo bolje.

Riječ je o neimenovanim internacionalnim novinama na engleskom jeziku sa sjedištem u Rimu koje je pedesetih godina prošlog stoljeća osnovao samozatajni milijunaš. Roman je podijeljen na poglavlja koja mogu biti i samostalne priče, ali kada se spoje u cjelinu, vraća nas na početak. Pisac je izvanredni promatrač. Njegovi su junaci nesavršeni u privatnom i poslovnom životu, nesigurni, neostvareni, osamljeni. Životni su.

Knjiga je dobila vrlo dobru ocjenu 4,1.

Za idući susret Čitateljskog kluba, 09. siječnja 2018. u 18,30 sati čitamo knjige vezane uz temu Božića.

Volite li čitati knjige i podijeliti svoje doživljaje pročitanog s drugima, slobodno nam se možete pridružiti. Obogatit ćete nas, a nadamo se i sebe jednim novim iskustvom.

“Imperfekcionisti” samo je jedan od preko 50.000 svezaka knjiga Gradske knjižnice i čitaonice Slatina koje možete posudite svakog ponedjeljka, srijede i petka od 7,00 do 15,00 sati, a utorkom i četvrtkom od 12,00 do 20,00 sati. Radujemo se vašem dolasku u vašu Gradsku knjižnicu i čitaonicu Slatina. Rado ćemo vas učlaniti.

Skip to content