Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Održan je 6. sastanak Kluba čitatelja za mlade Gradske knjižnice i čitaonice Slatina!

U ponedjeljak, 18. listopada, sastao se manji dio članova Kluba čitatelja za mlade. Usred Mjeseca hrvatske knjige pozornost smo usmjerili na hrvatske autore, točnije autora Ivana Kušana i njegov roman “Ljubav ili smrt”.

Roman je to koji nam ponovno predstavlja dječaka Koka i njegove mladenačke muke, ovaj puta ljubavne. Usred potrage za tajanstvenom djevojkom svojih snova, Koko otkriva razne detalje o svojim (isto tako zaljubljenima) prijateljicama i prijateljima, ali i upada u (nogometne) nevolje. Iako mu srce biva slomljeno, uspijeva pronaći pravi put svoga srca.

 

Roman “Ljubav ili smrt” ocijenjen je srednjom ocjenom 3,5 koja ostavlja prostora potrazi za nekim novim naslovima i nekim novim ispisanim pustolovinama.

U sklopu druženja članice su snimile jednominutni videozapis čitanja hrvatskog književnog djela “Filip – dječak bez imena” Ante Gardaša koji će biti objavljen 23. listopada na Facebook stranici Gradske knjižnice i čitaonice Slatina.

Našim aktivnostima i dalje nije kraj jer smo uspješno sudjelovali u ispunjavanju Nacionalnog kviza za poticanje čitanja 2021. u nadi osvajanja nagrada.

Zahvaljujemo članicama Kluba čitatelja za mlade Ani i Vanji koje su odvojile vrijeme i ostvarile ugodno druženje još jednog sastanka.

Idući sastanak će se organizirati u studenom 2021.g., a točan datum će biti objavljen naknadno. Za iduće druženje čitamo znanstveno-fantastične romane!

Do čitanja i druženja želimo vam uspješno hrvanje s knjigom!

Skip to content