Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

knjiznica_ukla_mUdruga klubova liječenih alkoholičara, UKLA Slatina, organizirala je u suradnji sa Gradskom knjižnicom i čitaonicom Slatina i Zavodom za javno zdravstvo „Sveti Rok“ književni susret i predstavljanje knjige psihologinje Ljubice Uvodić Vranić: Avantura osobne promjene 2 i 3.

Uvod u književni susret napravila je dr. Marija Turk, Kuči, a knjigu je stručno prikazala prof. Ksenija Vujanović Juras. Ljubica Uvodić Vranić svojim je prikazom psiholoških priručnika: toplinom i suosjećanjem, znanjem i iskustvom uvjerila čitalačku publiku kako nas emocije i ljubav mogu promijeniti – nabolje!

Priručnici govore o ljubavnim odnosima kao najvažnijim odnosima našeg života i pomoć su rastavljenim roditeljima koji vole svoju djecu. Odišu željom autorice da se nađu pri ruci roditeljima u životu s njihovom djecom od koje se nikada neće rastaviti. Govorila je i o svojim iskustvima u Udruzi „Petkom u pet“, koja je prerasla u savjetovalište.

Članovi UKLA-e Slatina, ohrabreni i na poticaj dr. Kuči, postavljali su pitanja i nesebično i otvoreno govorili o svojim iskustvima.

ukla

Dr. Miroslav Venus, ravnatelj Zavoda i zamjenik Gradonačelnika, upoznao je skup s Projektom: “Prevencija rizičnih ponašanja kroz specifičnu edukaciju i psihoedukaciju i pomoć mladima u provođenju slobodnog vremena.“

Skip to content