Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Volonterke Društva „Naša djeca“ Slatina, u četvrtak, 09. lipnja 2016., održale su u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina pričaonicu i likovnu radionicu inspiriranu slikovnicom MICA LAĐARICA – autorice Nade Horvat.

Pustolovna Mica voli ploviti morem, voli avanture i sve što označava život i kretanje. I kada je Mica u najvećoj opasnosti, pomogne joj vlastiti rep.

Ilustracije Voje Radoičića poslužile su djeci da bolje dožive njezin lik kojega su crtali i izrezivali te lijepili u barku od papira napravljenu tehnikom origamija.

Kraj radionice protekao je u pjevanju pjesmica koje je priredila odgajateljica Tamara Majer i predsjednica Društva Snježana Pačarić.

Skupina djece igrala se igračkama, drugi su odabirali priče koje će posuditi i ponijeti sa sobom. Kao i u drugim knjižnicama, izdvojen je prostor dječjeg odjela od odjela za odrasle i odijeljen odgovarajućim namještajem. Da svi zajedno funkcioniraju, pobrinule su se dvije knjižničarke.

Posjetite nas za vrijeme ljetnih praznika. Prirediti ćemo vam mnoštvo druženja, a za početak radimo i subotom od 08:00 do 13:00 sati.

Skip to content