Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Volonterke Društva „Naša djeca“ Slatina, priredile su u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina zanimljivu pričaonicu i kreativnu radionicu u četvrtak, 30. Lipnja 2016., preselivši se ovoga tjedna u morske dubine.
Voditeljica je, uz pomoć i podršku Predsjednice, prepričala i prilagodila priču Sunčane Škrinjarić, a zatim je započela likovna radionica izrade veselih meduza.

Dječji odjel ispreplele su fine trake prozračnih tkanina u nježnim bojama kojima je tek dodana po koja žarka. Baš kao u pričama o podvodnom kraljevstvu u kojima stanuju morski kraljevi, sirene i ostala morska bića od kojih su najljepše meduze. U Knjižnici je ovoga vrelog i kasnog poslijepodneva vladala debela hladovina, možda baš kao pod morem i nedostajale su samo najljepše haljinice za meduze koje su izrađivala djeca i roditelji, birajući njima najdraže boje. Svaka od meduza bila je najljepša, govorile su majčine oči pri pogledu na dječji uradak.

Kraj radionice protekao je u učenju pjesme za Slatinsko ljeto. Slatkiša nije nedostajalo. Uvijek je za to kriv nečiji rođendan. Ovaj put Lucijin.

Pridružite nam se i Vi !

Djeca tijekom tjedna mogu uživati u velikom broju crtanih i filmova za djecu koje posjedujemo i prikazujemo na velikom plazma monitoru . Radimo i subotom.

Skip to content