Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Poštovani korisnici, u skladu sa Zakonom o knjižnicama (NN 17/2019) i Pravilnikom o reviziji i otpisu knjižne građe (NN 21/2002) Gradska je knjižnica i čitaonica Slatina dužna ove godine provesti reviziju cjelokupnog knjižnog i neknjižnog fonda. Revizija će se provoditi od ponedjeljka, 13. do petka 24. rujna 2021. godine i za to vrijeme Knjižnica neće raditi sa korisnicima. Riječ je o vrlo zahtjevnom poslu koji svaka knjižnica mora odraditi u određenim vremenskim razmacima, ovisno o veličini knjižnog fonda.

Do subote, 11. rujna 2021. god. korisnici mogu posuditi knjige i zadržati ih tijekom revizije. Ukoliko zaduženja istječu do 13. rujna 2021. god. molimo da do tog vremena iste vratite ili produžite dolaskom u knjižnicu, telefonom ili e-mailom.

Pozivamo Vas na suradnju, dragi naši korisnici, te Vas molimo da iskoristite ovo vrijeme do revizije kako bi vratili knjige koje su duže vrijeme posuđene ili su slučajno zaboravljene, zakasnina neće biti naplaćena, a nama biste olakšali da učinkovitije obavimo ovaj ogroman posao, a kako bismo Vam mogli pružiti još kvalitetniju uslugu.

Knjižnica će ponovno početi raditi sa korisnicima u ponedjeljak, 27. rujna 2021. godine.

Molimo za strpljenje i razumijevanje!

Vaši djelatnici Gradske knjižnice i čitaonice Slatina

Skip to content