Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uoči Dana hrvatske knjige i Noći knjige 2016., Društvo „Naša djeca“ Slatina održalo je kreativnu radionicu U Dječjem kutku u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina inspiriranu Spužva Bobom Skockanim, a zatim je crtežima ispisana slikovnica o temama i likovima njihovih najdražih priča Voditeljice Dječjeg kutka uz podršku i pomoć Predsjednice Snježane Pačarić i Volonterki Društva održale su u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina četvrtak 21. travnja 2016. kreativnu radionicu inspiriranu popularnim likom iz dječjih igrica i crtića: Spužva Bobom Skockanim.

002

Spužva Bob igre toliko su dobro napravljene da i oni koji nisu obožavatelji Spužva Bob Skockanog rado zaigraju sve igre iz ove kategorije.

004

Spužva Bob Skockani izvorno je Američka televizijska animirana serija koja je u vrlo kratkom vremenu osvojila publiku širokog raspona godina. Većina serije se vrti oko samog Spužva Boba kao glavnog junaka i njegovih prijatelja podvodnog grada “Bikini Bottom”.

003

Lik iz crtića Spužva Bob Skockani ima žuto spužvasto tijelo puno rupica koje pomalo nalikuju na pjegice, te velike plave oči koje su uvijek širom otvorene i promatraju podvodni svijet igre. Ono po čemu je poznat jesu njegove kockaste smeđe hlače po kojima je i dobio nadimak Skockani. Crvena kravata preko bijele košulje čini ga elegantnim i u najvima koje ponekad prakticira. Kao i animirana serija, Spužva Bob igrice u središte pozornosti stavljaju junaka crtića Spužva Boba gdje on bez ikakvog problema uz pomoć tvojih spretnih prstiju prelazi sve moguće i nemoguće zapreke igre (igre.com.hr)

005

Nakon uspješne radionice, djeca su ispisala slikovnicu inspirirana temama i likovima njihovih najdražih priča. Tako je Knjižnica dobila najljepši poklon za Dan knjige. Susret je završio Plesom o proljeću.

Pridružite nam se!

Spužva Bob igre toliko su dobro

Skip to content