Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Prošao je još jedan susret Čitateljskog kluba Gradske knjižnice i čitaonice Slatina. Članove kluba ovaj je put okupila knjiga američke spisateljice Jenifer Donnelly i njezin vrsni roman “Polarna svjetlost”.

Razmjena mišljenja o pročitanoj knjizi tekla je bez zadrške. Knjiga nas je oduševila pa ne čudi što je dobila visoku ocjenu 4,78. Oduševila nas je svojom radnjom, stilom pisanja, toplinom osjećaja, opisa prijateljstava, ali i realnim opisom težine života vremena početkom 20. stoljeća u Americi kada je siromaštvo vladalo u većini stanovništva, rasizam bio česta stvar, a školovanje žena bila tabu tema društva.

Sljedeći susret Čitateljskog kluba Gradske knjižnice i čitaonice Slatina održat će se drugog utorka mjeseca prosinca (12. prosinca) 2017. godine u 18,30 sati. Za prosinac čitamo knjigu Toma Rachmana “Imperfekcionisti”. Roman prati reportera i urednika jednih engleskih novina u Rimu, a u vremenu dok novine gube bitku s internetom. Ova se ekipa lavovski bori za svoj list i u toj borbi njihovi se životi pretvaraju u pakao.

Volite li čitati knjige i podijeliti svoje doživljaje pročitanog s drugima, slobodno nam se možete pridružiti. Obogatit ćete nas, a nadamo se i sebe jednim novim iskustvom.

“Polarna svjetlost” i “Imperfekcionisti” samo su jedni od preko 50.000 svezaka knjiga Gradske knjižnice i čitaonice Slatina koje možete posudite svakog ponedjeljka, srijede i petka od 7,00 do 15,00 sati, a utorkom i četvrtkom od 12,00 do 20,00 sati. Radujemo se vašem dolasku u vašu Gradsku knjižnicu i čitaonicu Slatina. Rado ćemo vas učlaniti.

Skip to content