Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Povodom manifestacije „Prosinac u Slatini“, Gradsku knjižnicu i čitaonicu Slatina posjetile su članice Čitateljskog kluba Industrijsko-obrtničke škole u Slatini u pratnji knjižničarke i profesorice Svjetlane Dupan i uz podršku ravnatelja Mladena Graovca.

Učenice su, uz suradnju knjižničarki, istražile bogati fond Knjižnice. Njihovu pažnju zaokupio je odjel neknjižne građe gdje su odlučile izabrati građu za današnju posudbu.

Članice čitateljskog kluba čitale su sve dijelove hit trilogije „Cura na netu“ , autorice Zoe Sugg. Zoe Sugg poznatija je kao Zoella i njezine vlogove o ljepoti, modi, stilu i životu općenito na You Teu prati više od 16 milijuna ljudi.

Hit trilogiju, članice čitateljskog kluba ocjenjuju kao zanimljivo štivo koje mladima poručuje da nikada ne odustaju od svojih snova, a život glavne junakinje Penny prate s užitkom.

Članice čitateljskog kluba dobile su besplatno članstvo za slijedećih godinu dana, a Knjižnica im omogućava dostatan broj knjiga za sudjelovanje u kvizu „Čitanjem do zvijezda“ u kojem redovno sudjeluju i postižu zapažene rezultate!

Skip to content