Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina organizirala je u četvrtak, 31.12.2015. u 11,00 sati ispraćaj Stare godine i, uz prigodni zabavni program, doček Nove godine za djecu i roditelje. Druženje je nazvano „Sretni u Novu godinu“.

Na samom početku, knjižničarke su razgovarale o željama svojih najmlađih korisnika, a koje bi se trebale, uz određeni rad i trud, ispuniti u 2016. godini. Najmlađi su poželjeli snijeg te je i prva pjesma iz zbirke pjesama Gustava Krkleca imala naziv „Nacrtani snjegović“. Čitane su pjesme iste tematike iz zbirke Ratka Zvrke.

Kako je susret zamišljen kao druženje uz knjigu, igru i pjesmu, Mihaela Pravda otpjevala je svoju najdražu skladbu Antonije Šole: „Zovem da ti čujem glas“.

Igrale su se igre pokvarenog telefona s temom „Novogodišnja želja“. Organiziralo se i natjecanje između dviju skupina djece i roditelja u pogađanju zagonetki. Susret je završio pjevanjem prigodnih pjesama uz pomoć teksta i glazbe s računala. Prije samog odlaska djece u 13,00 sati, slijedilo je osvježenje sokom i slatkišima.

Želimo Vam svima sretnu Novu godinu!

Skip to content