Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

U petak 25. lipnja 2021. godine, održan je 2. sastanak Kluba čitatelja za mlade, u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Slatina. Iako je većina članova bila spriječena prisustvovati zbog godišnjih odmora, upisa u srednje škole i sličnih razloga, sastanak je bio uspješan, zanimljiv i veseo. Svaki prisutan član Kluba je predstavio i ocijenio knjigu koju je pročitao prema vlastitom odabiru tako da se tijekom današnjeg druženja govorilo o “Gregovom dnevniku” autora Jeffa Kinneya i to o 4. i 10. nastavku, zatim o “Tomu Gatesu: Moj savršeni svijet” autorice Liz Pichon te o “Kradljivcu gromova” autora Ricka Riordana.

Svi naslovi su pozitivno ocijenjeni od strane čitatelja Kluba te ih toplo preporučujemo svima koji vole humoristične sadržaje s natruhom fantazije (za “Kradljivca gromova”), a popraćene crtežima za (“Gregov dnevnik” i “Toma Gatesa”).

Iznijeli smo zanimljive ideje kao prijedloge za naziv Kluba čitatelja za mlade i njima ukrasili izložbeni pano kako bi poslužili kao inspiracija ostalim članovima Kluba. Idući sastanak ugovorili smo za petak, 9. srpnja, a do tada čitamo hrvatske autore.

Svi zainteresirani su uvijek dobrodošli obratiti se knjižničarkama u vezi informacija o pristupanju Klubu.

Hvala svim danas okupljenim članovima kao i onima koji su nam izdaleka izrazili potporu.

Skip to content