Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Predaja svih ključeva glavnih ulaznih vrata i postranog ulaza Gradske knjižnice i čitaonice Slatina predstavniku izvođača radova Energetske obnove zgrade Pučkog otvorenog učilišta i Gradske knjižnice i čitaonice Slatina Miljenku Pešutu.

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina počinje s posudbom građe u utorak u Vatrogasnoj zajednici grada Slatine, Ante Kovačića 2 (Vatrogasni dom) u ponedjeljak, 15. srpnja 2019. u uobičajeno vrijeme.

Nakon završnog pregleda prostora Gradske knjižnice i čitaonice Slatina u petak, 12. srpnja 2019. od strane ravnateljice Ane Knežević i knjižničarke Marije Cindrić poslije uspješno završenog procesa privremenog preseljenja u prostor Vatrogasnog doma u Slatini, ključevi glavnog i sporednih ulaza predani su predstavniku izvođača radova Energetske obnove Pučkog otvorenog učilišta i Gradske knjižnice i čitaonice Slatina Miljenku Pešutu.

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina počinje s posudbom građe na privremenoj lokaciji u utorak u Vatrogasnoj zajednici grada Slatine, Ante Kovačića 2 ( Vatrogasni dom) u ponedjeljak, 15. srpnja 2019. u uobičajeno vrijeme.

Skip to content