Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Hvala svim članovima koji su bili u mogućnosti izdvojiti vrijeme i za ovaj sastanak.

Na početku 2022. godine iskoristili smo priliku za kratku retrospektivu. Razgovarali smo o napretku Kluba od osnutka u lipnju, prisjetili smo se svih naslova koje smo čitali i svih lijepih druženja. Prigodne nagrade za trud primili su naši najaktivniji članovi Vanja Kovačević i Andrej Vranješ! Hvala im na nesebičnom doprinosu radu Kluba čitatelja za mlade!

Ovim sastankom predstavili smo roman Romana Simića “Iva, do Mjeseca i natrag”. Nakon podužeg razgovora i zanimljivih izlaganja zaključili smo da nam se roman uglavnom svidio, a ocijenjen je ocjenom 3,5. Pozitivnim komentarom ocijenjeni su avanturistički dijelovi romana, kao i razvoj odnosa među likovima. Pozdravljamo uvođenje složenijih tematika u literaturu za mlade kao što su zlostavljanje među vršnjacima, utjecaj očekivanja okoline na razvoj ličnosti, sloboda odabira i slično. Članovi su nešto manje bili zadovoljni količinom opisa u romanu, što je, uostalom, čest komentar mladih na razna djela. Ovaj roman preporučujemo mladima i odraslima koji su spremni promišljati otvoreno i neovisno.

Srdačno zahvaljujemo svim članovima Kluba “Lovci na priče”, iskreno se nadamo čestim druženjima u 2022. godini te mnogim zanimljivim naslovima!
Skip to content