Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

 Stigao je prosinac, a zajedno s njim stižu nam i najdraži blagdani. U Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina vrijedno radimo na stvaranju blagdanskog ugođaja i pripremi zanimljivih aktivnosti.

 Predstavljamo program događanja namijenjen mladim korisnicima naše Knjižnice. Osmislili smo nekoliko kreativnih radionica, blagdanske pričaonice ispunjene toplim pričama, posebnu elektro-igraonicu u sklopu koje ćemo imati i nagradno natjecanje, zatim slatku radionicu u sklopu koje ćemo pripremati blagdanske kolačiće i pravu novogodišnju proslavu za djecu. U suradnji s Helen Doron English školom iz Virovitice pripremamo besplatnu blagdansku radionica za djecu na engleskom jeziku. Također, knjižničarke Tanja i Vanesa su se posebno potrudile ukrasiti blagdanski kutak u kojemu je moguće boraviti, čitati priče djeci ili iskoristiti kutak za blagdansko fotografiranje.

 Pozivamo sve drage korisnike da nam se pridruže tijekom prosinca kako bismo u toplini i veselju zajednički dočekali najljepši blagdan u godini.

 Vidimo se u Knjižnici!

Skip to content