Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina domaćin je 33. Skupštine Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog Prigorja

go_sveska_text

Sastanak Glavnog odbora i uredništva Sveska održan je 10. rujna 2015. u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Slatini. Ova knjižnica je ujedno i po prvi put domaćin 33. Skupštine Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja koja će se održati 25. rujna 2015.

Na tom sastanku prisustvovalo je sedam članova GO i uredništva Sveska i Ana Knežević, ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice u Slatini.

To je zadnji sastanak prije 33. Skupštine tako da je glavni dio sastanka bio posvećen dogovoru oko završnih priprema za Skupštinu. Odabrani su knjižničari koji će primiti nagradu Najknjižničari. Glavna urednica Sveska, Vinka Jelić-Balta iznijela je izvješće o tiskanju Sveska. Svezak je u distribuciji.

Predsjednica Društva, Romana Horvat iznijela je izvješće o izmjenama Statuta te su dogovoreni završni detalji vezani za te izmjene. Pored toga razgovaralo se o financijama i registru članova.

Sastanak je bio produktivan i ugodan zahvaljujući gostoprimstvu domaćina.

Skip to content