Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tradicionalno proglašenje najčitateljica i najčitatelja Gradske knjižnice i čitaonice Slatina

Kao i svake godine, povodom obilježavanja manifestacije Dana grada, Gradska knjižnica i čitaonica Slatina nagradila je svoje najrevnije čitatelje.

Okupljene korisnike, najčitatelje i njihovu pratnju, u ime ravnateljice Nede Mađarac i cijelog kolektiva GKiČ Slatina pozdravila je knjižničarka Martina Hamaček Matijević.

Uručene su prikladne nagrade vrijednim čitateljima kao zahvala za njihovu vjernost, kao pohvala njihovoj ljubavi prema čitanju te kao motivacija ostalim članovima GKiČ Slatina, kako aktivnim, tako i budućim.

Svaka knjižnica se ostvaruje kroz zajednicu kojoj pripada kao mjesto okupljanja, učenja, razmjene iskustava, poticanja i prenošenja stvaralaštva u svim oblicima. Njena temeljna zadaća je svojim korisnicima omogućiti pristup informacijama, u najvećem omjeru, još uvijek, pružiti pristup knjigama, širiti svoj fond te zadovoljavati potrebe zajednice.

GKiČ Slatina s ponosom predstavlja deset najčitatelja koji joj vjerno daruju svoje vrijeme, povjerenje i čitateljsku ljubav:

IME I PREZIME

PROČITANO SVEZAKA KNJIGA

DJECA

Sergej Grundler

89

Neva Crnobrnja

91

Marko Kovačić

95

Karla Selthofer

133

Marta Kanski

171

ODRASLI

Slobodan Kolarić

98

Nada Nikšić

118

Nevenka Čelik

120

Antun Krupa

141

Katarina Baćani

171

Prigodne izreke i citate vezane uz čitanje u sklopu programa čitala je Laura Martinović, korisnica GKiČ Slatina, učenica šestog razreda OŠ Josipa Kozarca.

GKiČ Slatina zahvaljuje svim svojim čitateljima na povjerenju i vjernosti te poziva na sudjelovanje u aktivnostima, a sve sugrađane poziva na učlanjenje i prepuštanje literarnim avanturama.

Naslovna & više fotografija na: https://www.radioslatina.hr/proglaseni-najcitateljice-i-najcitatelji-gradske-knjiznice-i-citaonice-slatina/

Skip to content