Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina, 22.prosinac 2020.

Čitanje se nagrađuje!

U Mjesecu hrvatske knjige Gradska knjižnica i čitaonica Slatina sudjelovala je na Nacionalnom kvizu za poticanje čitanja, a koji se provodi već tradicionalno u organizaciji Knjižnica grada Zagreba.

Ovogodišnja tema kviza bila je zaštita planeta Zemlje i zbog epidemiološke situacije kviz se organizirao online. Sudjelovala su djeca OŠ slatinskog područja, od 5 do 8 razreda. Od svih učenika koji su sudjelovali izvučena je Lucija Habričko, učenica 5 razreda OŠ Josipa Kozarca Slatina, da nas predstavlja na završnoj svečanosti. Iako tom prilikom nije izvučena, Knjižnica joj je upriličila mali poklon kao sjećanje na sudjelovanje u kvizu. Naravno, taj poklon je knjiga i nadamo se da će joj se svidjeti i uljepšati joj nadolazeće blagdane.

Inače, sa Lucijom se družimo još od njenih najranijih godina. Nije navršila ni 6 godina kada je prvi put zakoračila u Knjižnicu. Aktivni je član i sudjelovala je u mnogim našim radionicama za djecu zajedno sa svojom sestrom Helenom.

Želja nam je da Lucija i dalje bude naš član i da je pratimo tijekom njenog odrastanja i školovanja, budemo joj potpora u knjigama koje će joj biti potrebne za njen razvoj i da će zajedno sa mamom i sestrom dolaziti u knjižnicu kao i do sada.

 

Skip to content