Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Knjižnica je otvorena svima koji svojim radom i idejama doprinose aktivnosti zajednice, a u skladu su Smjernica za razvoj službi i usluga.

001

Knjižničar redovno prati kulturna događanja u drugim ustanovama putem tiskanih i elektroničkih medija, uspoređuje ih, preuzima primjere dobre prakse i slobodan ih je primijeniti u svojoj knjižnici.

002

Ravnateljica Ana Knežević redovito potiče posudbu i korištenje knjižničnih usluga animatorskim aktivnostima za djecu i odrasle. U svom radu nastoji uključiti sve zainteresirane koji mogu doprinijeti povećanju kvaliteta usluge, a rad je u skladu s IFLA-inim i UNESCO-ovim Smjernicama.

003

Knjižnica je otvorena i svima koji doprinose svojim volonterskim radom i idejama, a njihove ideje u skladu su s IFLA-inim i UNESCO-ovim smjernicama za razvoj službi i usluga.

005

Jedan od takvih projekata je i „Veseli sat“, predvođen predsjednicom Društva „Naša djeca“ Slatina, Snježanom Pačarić koji je u četvrtak, 07. siječnja 2016. godine održan u ugodnom prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Slatina. Djeca i njihovi roditelji, članice Društva i ostali stručni djelatnici imaju priliku uživati u čitanju književnih djela za djecu, u raznolikim kreativnim radionicama, pjesmi i igri prilagođenoj zatvorenim prostorima.

Pridružite nam se i Vi!

Skip to content