Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Prvi susret Čitateljskog kluba Gradske knjižnice i čitaonice Slatina u 2018.god. ostvario se i ovaj put uz međusobno druženje članova, raspravu o pročitanoj knjizi. Po prvi put smo umjesto jednog naslova knjige među sobom podijelili šest, a koje je povezala jedna tema, božićna.

Šest autora, šest knjiga i svaka od njih na različite načine uvodi temu Božića. Knjige su donijele priče o različitim životima, kontinentima, vremenu, likovima. Junaci priča su djeca, odrasli, muškarci, žene, stariji. Ali jedno je zajedničko svim tim pričama, težnja čovjeka da na blagdanske dane ne bude sam. Da bude okružen onima koje voli.

Knjige su dobile srednju ocjenu 4,47.

Za sljedeći susret Čitateljskog kluba čitamo roman “Adio kauboju”, spisateljice i pjesnikinje Olje Savičević Ivančević. Roman je dosad objavljen na mnoge svjetske jezike. Svrstavaju ga u red ponajboljih romana suvremene hrvatske književnosti.

Volite li čitati knjige i podijeliti svoje doživljaje pročitanog s drugima, slobodno nam se možete pridružiti. Obogatit ćete nas, a nadamo se i sebe jednim novim iskustvom.

“Adio kauboju” samo je jedan od preko 50.000 svezaka knjiga Gradske knjižnice i čitaonice Slatina koje možete posudite svakog ponedjeljka, srijede i petka od 7,00 do 15,00 sati, a utorkom i četvrtkom od 12,00 do 20,00 sati. Radujemo se vašem dolasku u vašu Gradsku knjižnicu i čitaonicu Slatina. Jedna od mnogih dobrih odluka koje ćete donijeti u 2018. godini neka vam bude učlanjenje u knjižnicu.

Skip to content