Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina, uz preporuke i financijsku podršku Ministarstva kulture Republike Hrvatske, nabavlja i obrađuje najnovije naslove knjižne i neknjižne građu za sve skupine korisnika.

Sukladno preporukama Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Gradska knjižnica i čitaonica Slatina nabavlja i obrađuje najnovije naslove knjižne i neknjižne građu za sve skupine korisnika.

Gradska knjižnica i čitaonice Slatina provodi Projekt nabave knjižne i neknjižne građe za 2020.godinu koji Ministarstvo kulture sufinancira u iznosu od 76.000,00 kuna i s kojim je potpisan Ugovor. U nabavi će sudjelovati i Osnivač i Knjižnica svojim vlastitim sredstvima sukladno novonastaloj situaciji.

Ministarstvo kulture dostavilo je Knjižnici prvi dio fin.sredstava u iznosu od 60.800,00 kuna.

Knjižna građa ne može se posuđivati korisnicima. Knjižnica je obnovila i kupila najnovije lektirne naslove koji se u ovom momentu ne smiju posuđivati.

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina u tijeku je procesa dezinfekcije cjelokupnog knjižnog fonda koji broji oko 57 000 knjiga.

Poštovani korisnici, s obzirom na situaciju izazvanu širenjem bolesti COVID-19, molimo Vas da neprekidno pratite objave na mrežnoj stranici Knjižnice: www.knjiznica-slatina.hr, facebook stranici: Knjižnica Slatina preko kojih ćemo vas obavještavati o otvorenosti Knjižnice, radnome vremenu i mogućim promjenama.

Radi što učinkovitije zaštite od širenja koronavirusa, Gradska knjižnica i čitaonica Slatina je zatvorena za korisnike.

Molimo korisnike da se pridržavaju uputa koje za sve građane objavljuju nadležna tijela.

Zakasnina za posuđenu građu neće se naplaćivati!

Informacije je moguće dobiti telefonom 095/ 362-8388 od 7:00 do 15:00 sati ili mailom:

Odgađaju se svi planirani programi.

Hvala na razumijevanju!

Odgovorno brinimo o zdravlju svih građana i želimo Vam sretan i blagoslovljen Uskrs!

Skip to content