Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

knjiznica_bonboni_su_nestali_malaGradska knjižnica i čitaonica Slatina priredila je, prema programu Slatinskog kulturnog ljeta, 14. kolovoza 2014., u četvrtak od 16,00 sati, radionicu i pričaonicu za djecu i roditelje na temu „Bonboni su nestali“, autora G. Caviezel uz voditelljstvo Marije Cindrić, prof. i Zorana Gvozdenovića, mag. Bibliotekarstva.

U 18, 00 sati održana je prezentacija izrade dekorativnih i unikatnih predmeta kreativne radionice Klementine Najcer.

Klemenina Najcer rođena je 1972. godine i u Slatini je završila matematičku gimnaziju. Predsjednica je Udruge obitelji s četiri i više djece, PROVITA 4+. Voditeljica je više kreativnih radionica na kojima se upotrebljavaju različiti materijali, većinom prirodni, ali i oni reciklirani.

Predmete reciklira, oblikuje i obrađuje sama te ih boja i ukrašava decoupage tehnikom i bojama za staklo.

Predmeti su izrađeni sa svrhom upotrebe u domu i unikatni su: kutije i škrinje različitih veličina za nakit i sl., ukrasne čaše i boce, stalci za nakit…

Klementina tako daje svoj doprinos očuvanju prirode, ali i smanjuje troškove kućnog budžeta. Ne štedi jedino na trudu koji ulaže i ljepoti kojom zrače njezini radovi.

Radionice se nastavljaju tijekom kolovoza na kojima će svaka pojedina etapa izrade predmeta biti potanko objašnjena jer bojanje i sušenje ljepila i boja traje i nekoliko sati.
Izložba radova otvorena je do 02. rujna 2014. i možete je pogledati za radnog vremena Knjižnice .

Pridružite nam se!

Skip to content