Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zbog preseljenja svoje knjižne građe u novoobnovljene prostore, Gradska knjižnica i čitaonica Slatina trenutno je zatvorena za građanstvo. Započelo se sa preseljenjem bogatog knjižnog fonda od oko 58.000 svezaka knjiga, AV-građe, knjižničnog namještaja.

U ponedjeljak, 10. kolovoza 2020. preseljene su nove police u novouređenom prostoru i dio polica dječjeg odjela. U preseljenju nam je pomogla Javna vatrogasna postrojba Slatina i djelatnici Slatina KOM-a.

U utorak, 11. kolovoza 2020. nastavilo se sa preseljenjem. Uz potporu Grada Slatine, Javne vatrogasne postrojbe Slatina, DVD Slatine u ljudstvu i prijevozu svoj veliki doprinos je ostvarila i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina koje je predvodio njihov predsjednik Ivan Selenić. Djelatnici Slatina Koma ponovno su doprinijeli da sve ide po planu.

Već u ranim jutarnjim satima posjetili su nas Krunoslav Šarabok, pročelnik stručne službe Grada Slatine i Vjekoslav Hess, voditelj Odsjeka za komunalni sustav koji su svojom nazočnošću dali potporu preseljenju knjižnog fonda, namještaja knjižnice u njene obnovljene prostore.

 

Skip to content